KAJAKKEN OP DE LESSE

Nadat de kajakuitstap in juni was afgelast – door een tekort aan water om op te kajakken – was het even zoeken naar een alternatieve datum voor ons avontuur op de Lesse. Zondag 13 augustus was het uiteindelijk zover. Hoewel het zaterdag nog leek alsof het weer ons weerom parten zou spelen – ditmaal door een teveel aan hemelwater – kwam de zon er ‘s middags door. Toen iedereen op zijn manier voorbij een watervalletje was geraakt, konden we dus even opdrogen op de oever. Waarna we alsnog nat werden… Eenmaal aangekomen in Anseremme, stonden ons twee dingen te doen. Ons op een weinig elegante manier omkleden aan de auto en de verbrande calorieën compenseren met frieten. Daarna zakten we af naar Dinant, waar een lokale gids ons inwijdde in de geschiedenis van de stad. Weerom wat wijzer rondden we onze zomerse uitstap af op een terrasje, met het nodige ijs.

BBQ HLWM


Wanneer: zaterdag 26 augustus.
Waar: de veranda en de tuin van De Schakel, waar de Babbelkroeg gehuisvest is.
Prijs: 15 euro voor min dertigers, 20 euro voor al de rest.
Inschrijven: het correcte bedrag overschrijven op de rekening van HLWM (BE95-8601-1466-1658), met vermelding ‘bbq’.
We sluiten de inschrijvingen op 18 augustus af.

DE BABBELKROEG ZOMERT

Ook in de zomer is de Babbelkroeg iedere vrijdagavond – alsook de laatste zaterdagavond van de maand –  open. Het doet ons plezier om de Bab elke week zien vol te stromen met zowel oude getrouwen als nieuwe gezichten. Sinds de verhuis van de Hanswijkstraat naar de Grote Markt hebben immers meer en meer mensen hun weg hierheen gevonden. Ligt het aan het mooie uitzicht? Aan de sfeervolle inrichting? Of aan het gezelschap en de gesprekken? Oordeel vooral zelf.

Voor de komende maanden zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die een handje willen helpen achter de toog. Wil jij eens tappen? Neem gerust contact op via info@hlwm.be.