Bab gaat plat bij Hallowqueen

Live muziek met dj, enkele play-backoptredens, een in Halloween aangeklede Babbelkroeg en 49 aanwezigen. Hallowqueen op vrijdag 27 oktober was een geslaagd event.

Toen ik om 23.40 uur aankwam in de Bab, was ik aangenaam verrast een goed gevulde ruimte te zien. Een pak bekend volk, maar ook enkele nieuwkomers (met dank aan Grindr, waar HLWM sinds kort aanwezig op is).

De drank vloeide rijkelijk en Antoine speelde live goede muziek. De avond werd opgefleurd met een vijftal optredens van een play-backartiest, van wie ik – en anderen – de hele avond dachten dat hij een man was, maar die een vrouw bleek te zijn. Zijn/haar baard was levensecht, maar fake.

 

Jimmy en Ruben zagen er puik uit, na heel veel tijd te hebben besteed aan zichzelf en de ander te schminken. Het resultaat mocht gezien worden.

.

Het is laat geworden, heel erg laat. Half vijf in de ochtend, om precies te zijn. En de hoop leeggoed die nadien naar de kelder moest worden gebracht, was niet te overzien. Dirk zal het geweten en gevoeld hebben.

Een geslaagde avond die naar meer smaakt.

Carl P (28/10)

.