Recordopkomst op training GVM

Eind oktober daagden 21 man op de donderdagse training van Gay Volley Mechelen (GVM) op, een record. Een heel internationaal gezelschap. Nieuw is dat ook asielzoekers de weg naar GVM vinden. En ondertussen zijn we derde en vierde geworden op een toernooi in Antwerpen.

De GVM-ploeg die in Antwerpen in B- op een vierde plaats strandde.

Het gaat goed met GVM. Veel volk op de trainingen. Vaak mensen die op andere dagen al trainen in Brussel of Antwerpen en Mechelen op donderdag zien als een tweede kans om te volleyballen. Steeds meer buitenlanders ook, zelfs een Afghaanse vluchteling. En heel occasioneel een vrouw.

Op Allerzielen 2 november hebben we deelgenomen aan het tweejaarlijkse toernooi van Active Company in Antwerpen. De GVM’ers in B+ behaalden brons. Erik was er na zijn zwaar voetbalongeval van september vorig jaar weer bij. Helemaal de oude. De GVM’ers in B- eindigden op een vierde plaats.

Eind oktober, een training van GVM. 21 man aanwezig (niet iedereen op de foto).

Wil je ook eens komen trainen? Of komen kijken? Elke donderdagavond van 20.30 uur tot 22.30 uur in de sporthal van het Sint-Romboutscollege in het Paardenstraatje in hartje Mechelen.

Carl P (11/11/2019)