Mechelen Pride op 10/9 en geen Babbelkroeg op 9/9

Beste,

1/ 23 HLWM’ers trekken volgend weekend voor het eerst sinds corona op Ardennenweekend. Naar Vielsalm. Alle betrokkenen hebben daarover individueel informatie gekregen.

2/ Om een groot deel van de harde kern en het bestuur van HLWM uithuizig is, is er op vrijdag 9 september uitzonderlijk GEEN BABBELKROEG. Op 16 september zijn jullie weer van harte welkom.

3/ Oei, moet ik het een weekend zonder lgbtq+-mensen rond mij stellen? Hoe overleef ik dat? Wel, op zaterdag 10 september vindt in Mechelen een mini-Pride plaats. Bovendien eentje zonder kilometers te moeten wandelen.

Op zaterdag 10 september gaat de Mechelse KICK-OFF COMING OUT DAY door in aanloop naar de International Coming Out Day, de dag waarop lgbtq’ers overal ter wereld hun identiteit vieren.

Mechelen neemt sport als vertrekpunt met volleybal en een galavoetbalwedstrijd, maar voorziet tegelijk leuke randactiviteiten voor jong en oud (pannakooi, springkasteel, regenboogbank met infostand, ROM Skippers,…) en doorlopend food en drinks. Schrijf je daarbij zeker in voor de BBQ vanaf 18u30. https://crowdselling.eu/bbq-coming-out-day/

Na het sportieve luik breit Lunar Events een muzikaal vervolg aan het event met een openluchtfeest, waar verschillende genres de revue passeren. Ryan Joostens zorgt voor een enthousiaste omkadering met presentatie, teasers en interviews.

Zaterdag 10 september

Adres: IHAM Bautersemstraat 57, 2800 Mechelen

13u30: Deuren

14u-17u: Volleybaltornooi (met o.m. Gay Volley Mechelen)

17u-17u30: Intermezzo van onze ROM Skippers

17u30-18u30: Galamatch zaalvoetbal – Pink Devils vs Regenboogteam

Vanaf 17u: Music (georganiseerd door Lunar Events)

Doorlopend randactiviteiten, food & drinks.

Het bestuur van HLWM.