GV Mannenblussers (GVM) haalt brons in Mechelen

GV Mannenblussers, beter bekend als Gay Volley Mechelen.

God Save the Queers. Nog maar net bekomen van het overlijden van Queen Elizabeth en zaterdag al gevochten op de International Coming Out Day (ICOD) over de opvolging

Welk volleybal team ging met het begeerde kroontje aan de haal? 5 gay teams en 1 straight ploeg gingen de strijd aan.

Voor Mechelen traden de Mannenblussers in de arena. Eerste tegenstander JC en his Beshies. Nipte winst 22-18. Ook Mavoc werd naar huis gespeeld met 22-20. Waarna BGS Brussels met de billen bloot ging 25-9. We waren goed op dreef …

Toen kwam titelkandidaat BO Leuven. Zij kenden een blitzstart. Na 7-1 voorsprong vochten we voor wat we waard waren, maar gingen uiteindelijk de boot in met 18-17. Omgekeerd scenario tegen Active Company Antwerp. We stonden ruime tijd aan de leiding, maar in de slotminuten trokken ze toch nog het laken naar zich toe met 20-18.

De puntentelling was de spannendste na Trump-Biden. Hertellingen en dreigen met rechtszaken konden niet voorkomen ́dat we net buiten de finale vielen en derde eindigden na nog eens Mavoc te hebben verslagen.

Zwijgen is goud, spreken is zilver, en schreeuwen is Brons

Your Queen Serena (Bjorn De Smet)

*********

Ook de Pink Devils traden afgelopen zaterdag op ICOD op. Ze speelden een galawedstrijd tegen een Mechelse ploeg van schepenen, gemeenteraadsleden en anderen. De Devils verloren met 5-4.

De Pink Devils: Niels, Andy, Robin, de schepen van Sport, Bert, Arsalan, Andy, Mordi, Erik en Jeroen.