Van 2021 naar 2022

Beste,

Op de drempel van een nieuw jaar en met de eindejaarsfeesten in het vooruitzicht wenst het bestuur van HLMW alle leden, vrienden/vriendinnen en sympathisanten een spetterende eindejaarsperiode toe. En voor 2022 veel liefde, een pak gezondheid, wat geluk, een sprankel avontuur en nog 1001 dingen meer. Vul zelf maar in.

En bovenal een normaler jaar dan in 2020 en 2021. Een waarin we weer kunnen kussen, knuffelen, op elkaars schoot kunnen zitten, samen wandelen en feesten, en op weekend gaan. Kortom een jaar zonder corona, of tenminste met de scherpste kantjes eraf.

Het was/is en blijft op persoonlijk vlak niet altijd even leuk. Maar ook het runnen van HLWM is een uitdaging. De Babbelkroeg is sinds maart 2020 bijna evenveel vrijdagen gesloten gebleven als dat ze open was. Activiteiten zijn om de haverklap verschoven en nog veel meer zijn gewoon gesneuveld. Het gesmaakte Ardennenweekend is twee keer in de prullenmand beland. En altijd maar (nieuwe) regeltjes…

Covid-19 zet jarenlange vriendschappen op scherp of heeft ze opgeblazen. Pijnlijk.

En nog pijnlijker. Covid-19 zet jarenlange vriendschappen op scherp of heeft ze opgeblazen. Niet fijn, vooral omdat we bepaalde dingen niet doen omdat we ze graag doen, maar omdat we ze moeten doen. Dat is geen kwestie van sympathieën of antipathieën in deze of gene richting, wel van doen wat de overheid ons verplicht te doen.

We hebben sinds het begin van de epidemie jullie twaalf mails gestuurd met kijk-, luister- en leestips. We hopen uit de grond van ons hart dat we ‘HLWM in coronatijden…’ niet moeten hervatten. Maar we hebben er wel fijne reacties op gekregen.

Het doet ook deugd te zien dat veel leden aan boord blijven en hun lidgeld 2022 al betaald hebben. Wie dat nog niet gedaan heeft: denk je er even aan? Tien euro per persoon, op het rekeningnummer BE40 0018 7411 4263 met de vermelding ‘lidgeld 2022’.

Rest jullie allen fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar te wensen.

We must accept finite disappointment, but never lose infinite hope.

Het bestuur van HLWM: Bjorn VV, Björn VDB, Carl P, Jimmy DB, Jonathan DM, Koen N en Ruben L