Karaoke en dansen tot 03.30 uur

Met 33 man hebben we afgelopen vrijdag in de Babbelkroeg karaoke gedaan en gedanst. Om 3.30 uur in de ochtend waren de laatsten buiten.

HLWM organiseerde midden februari een karaokeavond, waarbij 33 HLWM-leden en sympathisanten hun weg naar onze wekelijkse Babbelkroeg gevonden hebben. Opvallend veel nieuwe en jonge gezichten. Kijk maar eens naar de foto’s.

De avond begon vroeg, de eerste liederen werden al kort na 21 uur gezongen. Al snel kwam er een tweede, derde… lied. Het ene wat vocaal correcter dan het andere. En vooral Nederlandstalige liederen. Veel Vlaamse klassiekers. Drie trokken menige bezoeker de dansvloer op.

Er werd die avond heel veel gezongen en gedronken. Sommigen durfden solo een lied te brengen voor iemand bijzonder. Anderen hadden er genoeg aan om aan de bar een drankje te consumeren en van daar mee te zingen.

Mensen bij elkaar brengen

Het was heel mooi om te zien hoe muziek mensen bij elkaar kan brengen. Een gesprek starten met iemand dat je niet kent, hoe doe je dat? Heel simpel. Je vraagt gewoon of hij al een liedje uitgekozen heeft om te zingen. Of je stelt een duet voor.

Kortom het was een geweldige avond, waarna we met veel respect voor elkaar de nacht in gingen. Een activiteit die we zeker nog eens kunnen inplannen.

Jimmy DB tekst, en Denis T foto’s  (18/2/2018)