HLWM in coronatijden…

Het lange weekend van het Feest van de Arbeid is bezig. Niet dat het echt veel uitmaakt, want elke dag ziet er in deze coronatijden min of meer hetzelfde uit. Om de sleur te doorbreken serveren we jullie opnieuw enkele kijk-, luister- en leestips.

1/ De Babbelkroeg zal nog langer gesloten blijven. We moeten het lockdownregime van de horeca volgen, en die heropent als laatste sector. Dat zal waarschijnlijk pas in juni zijn.

2/ De verkiezing van Mr Gay Belgium 2020 is wegens… uitgesteld tot 15 augustus. Je vindt de twaalf finalisten op http://www.mrgaybelgium.be. Je kunt meteen ook stemmen op je favoriete, veelal jonge homo. Met elk van de twaalf finalisten is op YouTube ook een kort interviewtje te vinden.

3/ We hebben nog meer boeiende films gevonden op het internet.

‘Homophobia’.

4/ De jaarlijkse voetbalwedstrijd van de Pink Devils in en tegen Boom – gepland voor vrijdag 15 mei – is geannuleerd. Boom pikt de draad volgend jaar weer op. De hervatting van de trainingen van Gay Volley Mechelen is ook niet voor morgen.

5/ Het filmaanbod van Out TV vind je terug op https://www.out.tv/tv-gids

  • Vrijdagavond: ‘The Falls‘, over twee mormoonse homomannen die verliefd worden, wat tegen hun geloof indruist.
  • Zaterdagavond: ‘I Want Your Love‘, over het homokunstwereldje in San Francisco.
  • Zondagavond: ‘The Way He Looks‘. De blinde tiener Leonardo ziet zijn klasmaat wel zitten.

6/ Er is dit jaar geen Eurovisiesongfestival. Ons lid Kurt B werkt aan twee specials over het liedjesfeest. Die kan je binnenkort beluisteren op https://www.mixcloud.com/kurt-bekaert/

Ondertussen kan je de andere knappe afleveringen van Kurt op Mixcloud beluisteren.

Carl P (1/5)