Dit staat de komende weken op de agenda van HLWM

Spelletjesavond begin februari 2020. Vlak voor het begin van de pandemie en de lockdown.

1/ Op vrijdag 23 december vanaf 21 uur: klein kerstfeestje in de Babbelkroeg met glühwein en jenever. Wie komt mee de aftrap van de eindejaarsperiode geven? De kerstboom staat er al. Björn VDB is de tapper van dienst. De Babbelkroeg is dus open op vrijdag 23 en vrijdag 30 december.

2/ De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op vrijdag 13 januari vanaf 21 uur in de Babbelkroeg. Met een hapje en een tapje.

3/ Spelletjesavond op vrijdag 10 februari in de Babbelkroeg vanaf 21 uur. Hopen spelletjes om uit te kiezen. Gewoon kaarten kan ook.

4/ Op zondag 26 februari gaan we schaatsen in Mechelen. Van 14.15 uur tot 15.45 uur. Anderhalf uur dus. Kostprijs: 8 euro. HLWM betaalt de huur van de schaatsen (voor wie lid is). Wil je meegaan, stort dan 8 euro op het rekeningnummer van HLWM (BE40 0018 7411 4263) met als mededeling ‘schaatsen’.

5/ Op zondag 26 maart trekken we naar het Museum van Schone Kunsten (MSK) in Gent. Daar neemt een gids ons op sleeptouw langs schilderijen en beeldhouwwerken die iets te maken hebben met de lgbtq+-gemeenschap. Op het programma: het oudste MSK-portret van een man die een relatie had met een man, Sint-Sebastiaan en werken van onder meer Raphael Coxie en Oskar Kokoschka.

De tocht met gids duurt anderhalf uur. Nadien is er nog tijd om de rest van de collectie te bezichtigen. Mogelijk gaan we nadien samen eten in de brasserie van het MSK.

HLWM betaalt de gids, jij de inkom van het MSK. Laat je via een mail naar info@hlwm.be weten of je meegaat? We hebben plaats voor 15 M/V. Er zijn al wat plaatsen ingenomen.

6/ Eindejaarsperiode=wensperiode. Kruip eens in je pen en stuur ons en onze leden/sympathisanten een wenskaart. Ons adres is HLWM, Steenweg 32 in 2800 Mechelen. We hangen de kaartjes in de Bab op. Zeker tot en met de nieuwjaarsreceptie. Uiteraard – en beter nog – mag je een van de komende vrijdagen zelf een kaartje komen afgeven/ophangen.

 

Carl P (18/12/2022)