Deze mensen houden uw HLWM draaiende

Elk jaar zet HLWM graag de helpende handen in de bloemetjes op het vrijwilligersfeest. Het was een topeditie!

Traditioneel worden de vrijwilligers en hun partners elk jaar uitgenodigd om de voeten onder de tafel te komen steken. Dit jaar was het mijn eerste editie.

Omdat in de veranda op de gelijkvloerse verdieping onverwacht een vernissage ingepland stond, hebben we al het hebben en houden naar de derde verdieping moeten verhuizen: potten, pannen, bestek, borden…

Vanaf mijn binnenkomst werden ik en de andere genodigden onmiddellijk verwend met een lekker glaasje (of 2) cava, terwijl we allemaal gezellig konden bijpraten. Na een korte bedankingsspeech van Dirk mochten we allemaal aan tafel gaan om te genieten van een lekkere maaltijd.

Als eerste was er een door Kenny met liefde klaargemaakte overheerlijke sla- en kruidensoep. Daarna was het tijd om te genieten van een streekgerecht uit de Rupelstreek, schep van Trien de Heilige met frietjes. Als afsluiter en ‘kers op de taart’ was er een lekkere taart met aangepaste decoratie.

Het had wel iets, lekker smullen op de derde verdieping met een prachtig uitzicht op de Grote Markt van Mechelen.

Dat het gesmaakt heeft, dat is zeker! Daarom wil ik zeker niet vergeten om iedereen die ons tijdens het feest zo verwend heeft te bedanken.

En onze oprechte excuses voor wie we vergeten zijn uit te nodigen. Nostra culpa…

Wil je volgend jaar ook deelnemen aan het vrijwilligersfeest, surf dan naar onze tapperslijst (https://www.hlwm.be/wordpress/meer-info/ ). Kies een datum en kom een handje te helpen in de Babbelkroeg (neem contact op met Dirk via info@hlwm.be).

Love Daisy

Daisy L (tekst, 2/4/2019) en Dirk R (foto’s)