Data om in jullie agenda’s te schrijven…

 

1/ Op vrijdag 26 augustus is de Babbelkroeg geopend. Kom genieten van het spectaculaire zicht op de Grote Markt en Maanrock. Als we boven zitten, zal je moeten aanbellen naast nummer 32. Als het weer goed is, zitten we gewoon vooraan, buiten. Jullie tapper van dienst is Koen N.

2/ Op vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 september zitten 24 HLWM’ers op Ardennenweekend in Vielsalm. We houden de Babbelkroeg op vrijdag 9 september uitzonderlijk gesloten.

3/ Op zaterdag 10 september vindt in de sporthal Iham (Bautersemstraat in Mechelen) de International Coming Out Day plaats, de Mechelse Pride/Roze Zaterdag. Van 14 uur tot 17 uur spelen enkele homovolleybalploegen een toernooi. Om 17 uur is het de beurt aan de Pink Devils. De randanimatie zal de moeite zijn. Muziek, foodtruck, optredens van de Mechelse ropeskippers… Een bezoek meer dan waard.

3/ Op vrijdag 23 september houden we vanaf 21 uur een karaoke in de Babbekroeg. De voorbije edities waren grote successen.

4/ Op zaterdag 8 oktober om 20 uur gaan we bowlen in Burney’s, Mechelen-Zuid. HLWM betaalt de bowlingbanen. Wil je meedoen? Stuur dan een mail naar info@hlwm.be, dan weten we hoeveel banen we moeten reserveren. We hebben er alvast twee gereserveerd.

5/ Op zondag 16 oktober om 13.30 uur vertrekt op de Grote Markt in Mechelen een stille mars ter nagedachtenis van Ihsane Jarfi, de Luikse homo die in 2021 op gruwelijke manier door vier homohaters werd vermoord. Wie de film ‘Animals’ heeft gezien, weet wat er op het spel staat. Na de mars is er een optreden op de Grote Markt. Je kunt die dag in Lumière ook naar ‘Animals’ gaan zien.

6/ Op vrijdag 28 oktober vieren we Halloween in de Babbelkroeg.

7/ Op Allerheiligen 1 november is er van 14 uur tot 19 uur een pannenkoekenfestijn in de Babbelkroeg (gelijkvloers). We doen dat al van bij de oprichting in… 1985.