Dames, bedankt voor jullie komst!

De nieuwjaarsreceptie op 19 januari was een schot in de roos. Ongeveer 60 mensen, die samen 200 halve broodjes achterover gedrukt hebben. En… voor het eerst sinds lang weer wat vrouwen. 

Overal te lande zijn de nieuwjaarsrecepties in full swing. HLWM kon niet ontbreken. Een jaar geleden nog in onze oude Babbelkroeg in de Hanswijkstraat, met toen nog altijd de onzekerheid over onze nieuwe locatie. Nu in ons gloednieuw lokaal met uitzicht op de Grote Markt.

Om 19 uur begonnen we eraan. Alles klaarzetten, 200 halve broodjes smeren en beleggen, wat versiering aanbrengen. Even na 21 uur waren er al 20 mensen. Nog wat later zat de keet goed vol. Zoenen, wensen, plannen, praten… Een gezellige drukte.

 

 

 

 

Breng jullie vriendinnen mee!

Wat mij vooral opviel toen ik binnenkwam, was het feit dat er aardig wat vrouwen naar onze derde verdieping waren afgezakt. Een aangename verrassing, voorwaar. Dames, geloof ons, we zijn van plan jullie vaker naar de Babbelkroeg te lokken. Kom af, breng jullie vriendinnen mee, en kom op een vrijdagavond wat drinken en iets kleins eten. Het zou leuk zijn jullie wat meer te zien.

Speeches hebben we bewust niet gehouden. Maar iedereen weet dat we druk bezig zijn. Een greep uit het aanbod voor de komende maanden: een weekend in Durbuy en eentje in Rotterdam, we gaan eens zwemmen, een psycholoog komt een voordracht geven over holebi’s en seksualiteit… En er staat nog meer leuks op stapel. Je vindt onze activiteiten op deze website onder ‘we doen’ en dan ‘kalender 2018’.

 

Om 3 uur – met alle flessen cava zero leeg – waren de laatste mensen naar het schijnt buiten. We klinken op een vruchtbaar werkjaar. Op onze en jullie gezondheid, op de liefde, op de vriendschap en op het succes.

Carl P (22/1/2018)