NIEUWSBRIEF

Iedereen die op de mailinglist van HLWM staat, dat zijn leden en niet-leden, ontvangen driemaandelijks onze kwartaalnieuwsbrief. Die kan je ook terugvinden onderaan deze pagina. De nieuwsbrief bevat heel veel informatie over eigen activiteiten, niet-HLWM-events, tips voor cultuur, film, toneel, roze zaterdagen in binnen- en buitenland, interessante boeken…

Heel regelmatig krijg je ook updates van deze informatie. En sturen we herinneringen rond voor nakende activiteiten van HLWM.

Je staat niet op onze mailinglist, maar je wilt toch onze mails ontvangen? Leuk, stuur ons dan via info@hlwm.be je mailadres en wij voegen je zo snel mogelijk toe.

Uiteraard kost koken geld. Daarom hopen we dat je lid wilt blijven/worden. Dat kost amper 10 euro per jaar. Peanuts. Je ontvangt dan niet enkel onze mails, maar kunt dan ook goedkoper deelnemen aan activiteiten die we zelf organiseren. Die 10 euro is in een mum van tijd terugverdiend.

We zien je 10 euro graag belanden op ons rekeningnummer BE95 860-1146616-58 BIC: SPAABE22 met vermelding ‘lidgeld 2018’. Wie tussen 1 oktober en 31 december 2017 betaalt, is tot eind 2018 lid van een van de oudste holebiverenigingen van het land.

Doen. En… alvast bedankt.

HLWM-herfst-2018